Продажи и сервис +380 67 214 57 51
27.04.2024 EUR / UAH =
LAND ROVER Киев Запад

5 ЛЕТ ГАРАНТИИ НА ВСЕ НОВЫЕ МОДЕЛИ RANGE ROVER, DEFENDER И DISCOVERY

JLR ВПРОВАДЖУЄ П’ЯТИРІЧНУ ГАРАНТІЮ НА ВСІ НОВІ МОДЕЛІ RANGE ROVER, DEFENDER ТА DISCOVERY 

•    Із 1 вересня 2023 року JLR впроваджує п’ятирічну гарантію та подовжує до п’яти років термін підтримки InControl Remote для нових моделей Range Rover, Defender та Discovery, включно з авто із технологією м'якого гібрида та плагін-гібридами 

•    Для авто, придбаних у дилерській мережі JLR в Україні після 1 вересня, гарантія діятиме упродовж 5 років або 150 000 км пробігу – залежно від того, що настане раніше

•    Для власників така інновація означає більш відчутний рівень захисту автомобіля гарантійною підтримкою та отримання переваг найвищого рівня сервісу протягом тривалішого періоду 

Із вересня 2023 року JLR впроваджує п’ятирічну гарантію на всі нові моделі Range Rover, Defender та Discovery, включно з авто із технологією м'якого гібрида та плагін-гібридами. Для власників така інновація означає ще більшу впевненість та спокій під час вибору авто одного із брендів класу люкс.

Стандартною для автомобільної галузі є трирічна гарантія. Від 1 липня 2022 року Jaguar подовжив термін дії гарантії більше, ніж три роки. Тож відтепер всі клієнти брендів JLR на ринку Європи, зокрема й України, відчують переваги подовженої гарантії.

Представлення політики п’ятирічної гарантії переконує, що Range Rover, Defender i Discovery зробили максимум можливого для своїх клієнтів.

Для моделей, придбаних у дилерському центрі Ягуар Ленд Ровер Київ Захід на Одеській площі після 1 вересня, гарантія  діятиме упродовж п’яти років або 150 000 км пробігу – залежно від того, що настане раніше. Для власників це означає більш відчутний рівень захисту автомобіля гарантійною підтримкою та отримання переваг найвищого рівня сервісу протягом тривалішого періоду.

Із вересня термін підтримки InControl Remote  для власників нових моделей Range Rover, Defender та Discovery подовжений до п’яти років. А це – легка та інтуїтивно зрозуміла взаємодія з автомобілем навіть на великих відстанях. За допомогою додатка для смартфона можна отримувати інформацію щодо статусу авто: перевіряти рівень пального, відсоток заряду, чи зачинені вікна та двері. Incontrol Remote також оптимізує програму допомоги в дорозі та, за необхідності, автоматично здійснює екстрений виклик у випадку непередбачуваних ситуацій.

Впровадження п’ятирічної гарантії покращить досвід обслуговування власників. Це також дозволить клієнтам та юридичним особам отримувати прозору інформацію щодо витрат на обслуговування протягом тривалішого періоду.

Очікується, що така інновація позитивно вплине на залишкову вартість кожної моделі, до якої будуть застосовані нові гарантійні умови. Та забезпечить переваги під час продажу вживаних авто: у довгостроковій перспективі вища залишкова вартість знизить вартість володіння завдяки більш конкурентним умовам лізингу та фінансування.

«Впровадження нової п’ятирічної гарантії для JLR на ринку Європи демонструє відданість критеріям якості та надійності продуктів, а також зосередженість на бездоганному обслуговуванні клієнтів, – переконаний Дмитро Колчанов, регіональний директор JLR в Європі. – Наше бачення майбутнього сучасної розкоші повністю орієнтоване на клієнта, що означає додатковий спокій для потенційних власників Range Rover, Defender або Discovery».

ОБЕРІТЬ СВІЙ LAND ROVER З НАЯВНОГО СКЛАДУ АВТОМОБІЛІВ ТА ОТРИМАЙТЕ ПЕРСОНАЛЬНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

НАЯВНІ АВТОМОБІЛІ: LAND ROVER

ЗАПИС НА ТЕСТ-ДРАЙВ

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

Офіційний дилер Jaguar Land Rover Київ Захід
Київ, Кільцева дорога, 1-А, Т: 044 591 00 00 

Читайте нас у соціальних мережах 
Telegram: https://t.me/jlrkyivwest 
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jlrkyivwest
Facebook: https://www.facebook.com/jlrkyivwest
Instagram: https://www.instagram.com/jlrkyivwest