Продажи и сервис +380 67 214 57 51
19.04.2024 EUR / UAH =
LAND ROVER Киев Запад

DEFENDER 130 OUTBOUND

DEFENDER 130 OUTBOUND РОЗШИРЮЄ МОДЕЛЬНИЙ РЯД НАЙПРОХІДНІШОГО ПОЗАШЛЯХОВИКА 

•    Презентовано новий Defender 130 Outbound, а також Defender 130 із двигуном V8 і Defender 110 із пакетом оздоблення екстер’єру County 
•    Новий виключно 5-місний Defender 130 Outbound із підлогою багажного відділення у 1,267 м легко вмістить все необхідне – ідеальний компаньйон для авантюрних пригод 
•    Defender 130 вперше доступний із двигуном V8 з наддувом – потужність 500 к.с., прискорення 0-100 км/год за 5,7 с
•    Пакет оздоблення екстер’єру County для Defender 110 – це сучасна інтерпретація унікальних класичних елементів екстер’єру позашляховика
•    В Україні автомобілі очікуються вже у вересні 2023 року, наразі доступні для замовлення в офіційного дилера Jaguar Land Rover Київ Захід, вартість буде повідомлена пізніше 

Легендарний Defender розширює модельний ряд: представлено новий Defender 130 Outbound і Defender 130 V8 потужністю 500 к.с. Новинкою є і натхненний спадщиною пакет оздоблення екстер’єру County для Defender 1102. Власники отримають ще більше можливостей виняткового поєднання комфорту зі звичною довговічністю та позашляховими можливостями Defender.

«Defender 130 Outbound задовольнить потреби найавантюрніших клієнтів – дослідників, що потребують ще більше простору для перевезення вантажу, — переконаний  Марк Кемерон, керуючий директор Defender. — П’ятимісна конфігурація, просторий салон та унікальні вдосконалення дизайну – це додаткові можливості, поєднані із практичністю. Родина 4x4 із силовим агрегатом V8 для Defender 130  максимально продуктивна. А пакет оздоблення екстер’єру County – це сучасний погляд на класичний дизайн».

DEFENDER 130 OUTBOUND – НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ ДОСЛІДНИК

5-місний Defender 130 Outbound готовий до будь-яких авантюрних пригод. Створений для власників, що завжди прагнуть незвіданого, Defender 130 Outbound допоможе із комфортом дослідити будь-яку місцевість. 

Цілеспрямований інтер’єр спеціально розроблений максимально містким – об’єм багажного відділення до 2,516 л зі складеним рядом сидінь3 або 1,329 л зі встановленими задніми сидіннями3. Майже рівна підлога багажного відділення довжиною 1,267 м легко вмістить все необхідне: від гідрокостюмів та сумок до спорядження для кемпінгу і скелелазіння. Це і є остаточною демонстрацією широти талантів Defender.

Унікальний екстер’єр робить Defender 130 Outbound миттєво впізнаваним. Бампери та решітка радіатора отримали матове покриття Shadow Atlas Matt, а бічні вентиляційні отвори – покриття Anthracite. Доступні 20-дюймові колеса з покриттям Gloss Black і 22-дюймові з покриттям Shadow Atlas Matt.

Defender 130 Outbound має ексклюзивну палітру кольорів: Fuji White, Santorini Black, Carpathian Grey та Eiger Grey. Виконані у кольорі кузова задні панелі та декоративні накладки на D-стійках ще більше увиразнюють екстер’єр авто. Опціонально доступна захисна матова плівка4 – це додатковий захист від подряпин.

Інтер’єр нового Defender 130 Outbound має два варіанти оздоблення: розкішною шкірою  Windsor або міцною тканиною Resist. Власники можуть самостійно обрати тактильні матеріали, що найкраще відповідатимуть їхньому стилю життя. Усі вони виконані у кольорі Ebony, із оздобленням стелі Ebony Morzine, декоративними накладками Robustec та поперечною балкою авто із атласним чорним порошковим покриттям.

У Defender 130 Outbound кожна деталь інтер’єру детально продумана. Наприклад, міцний гумовий килимок можна розкласти, щоб захистити бампер під час завантаження громіздкого обладнання – велосипедів або валіз. Доступні додаткові місця для зберігання, щоб дрібні речі не відволікали водія. Додаткові точки кріплення та нова вантажна сітка допоможуть зручно закріпити різне вуличне обладнання, щоб використовувати одразу після прибуття. 

Нестримну прохідність 4x4 забезпечує надійна інтелектуальна система повного приводу Defender і система автоматичної адаптації до дорожніх умов Terrain Response 2®. Електронна пневматична підвіска та система адаптивної динаміки Adaptive Dynamics є стандартними для Defender 130 Outbound. Удосконалені технології водіння бездоріжжям дозволяють легко та впевнено рухатися будь-якою місцевістю: електронна пневмопідвіска забезпечує артикуляцію до 430 мм. Автомобіль здатний долати броди глибиною до 900 мм. 

Defender 130 Outbound буксирує до 3 000 кг5, наприклад, водні мотоцикли, човни, причепи. Зчеплення стало легшим завдяки електронній пневматичній підвісці. Вона керується панеллю перемикачів у дверях багажника, піднімає та опускає задню частину авто.

Доступний автомобіль із ефективним силовим агрегатом – бензиновим Ingenium P400. У основі лежить технологія м'якого гібрида (MHEV), що забезпечує оптимальну продуктивність.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

DEFENDER 130 V8

Defender 130 отримав 5,0-літровий двигун V8 із наддувом. Він забезпечує підвищену потужність – 500 к.с. і покращений крутний момент – 610 Нм. Завдяки цьому Defender 130 прискорюється від 0 до 100 км/год всього за 5,7 секунди1. Відтепер 8-місні автомобілі доступні із трьома двигунами на вибір, в тому числі 6-циліндровими Ingenium P400 і D300.

Екстер’єр Defender 130 V8 стриманий, проте естетичний. Доступний ексклюзивно в кольорах Carpathian Grey або Santorini Black, він має чотири підвісні випускні труби – вони виключно для V8. Автомобіль оснащений розсувним панорамним дахом чорного кольору та емблемою V8. Матричні світлодіодні фари з фірмовими денними ходовими вогнями, затемнені задні ліхтарі, тоноване скло і 22-дюймові легкосплавні диски Satin Dark Grey довершують найпотужніший позашляховик.

Інтер’єр Defender 130 V8 розкішний і динамічний. Сидіння водія мають 14 налаштувань із функцією пам’яті, а також функції підігріву та охолодження. Вони оздоблені шкірою Windsor Ebony, замшею Dinamica® і тканиною Robustec. Кермо також із функцією підігріву, виконане із замші. Стеля виконана із матеріалу Ebony Morzine, а поперечна балка – Satin Black. Автомобіль оснащений чотиризонним клімат-контролем, функцією підігріву сидінь третього ряду, підігріву і охолодження сидінь другого ряду. Має аудіосистему Meridian, проекційний дисплей, інтерактивний дисплей водія та систему очищення повітря у салоні – Cabin Air Purification Plus. 

Defender 130 V8 оснащений 11,4-дюймовим скляним сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи Pivi Pro. Програмне забезпечення оновлюється віддалено. Стандартно автомобіль підтримує Apple CarPlayTM 6 та Android Auto® 6, доступний бездротовий зарядний пристрій. Оснащений глобальною навігаційною технологією what3words, Defender 130 V8 покаже точну геолокацію навіть у найвіддаленіших місцях. 

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

ПАКЕТ ОЗДОБЛЕННЯ ЕКСТЕР’ЄРУ COUNTY ДЛЯ DEFENDER 1102

Натхненний історією Defender, пакет оздоблення County вирізняється сучасною інтерпретацією унікальних класичних елементів екстер’єру позашляховика. 

Пакет County Exterior Pack доступний для Defender 1102 у версіях S та SE. Графічний малюнок County уздовж дверей і боків кузова, як і на освітлених накладках на порогах авто, є найбільш привабливим доповненням. 20-дюймові легкосплавні диски доступні у двох варіантах оздоблення, зокрема глянцевому білому – він увиразнює естетичність екстер’єру. 

Комбінації кольорів, доступні у Defender 110:
• Кузов у кольорі Fuji White, а також у новому кольорі Tasman Blue – контрастний дах, двері багажного відділення, градієнтне графічне маркування та накладки на пороги 
• Кузов у кольорі Santorini Black, у новому кольорі Tasman Blue – контрастний дах, двері багажного відділення, градієнтне графічне маркування та накладки на пороги  
• Кузов у кольорі Tasman Blue, білий контрастний дах і двері багажного відділення у кольорі Tasman Blue, а градієнтне графічне маркування та накладки на пороги – Fuji White

Доступна низка комбінацій кольорів і матеріалів інтер’єру: сидіння виконані із матеріалу Resist, зернистої шкіри або шкіри Windsor кольору Ebony. Для авто у кольорі Fuji White та Santorini також пропонуються сидіння кольору Acorn із інтер’єром Lunar. Серед деталей інтер’єру вирізняється тактильна тканина Robustec та поперечна балка у світло-сірому або білому кольорах. 

Додаткові вдосконалення
Зручне місце для зберігання речей у всю довжину підлоги багажного відділення відтепер стандартне для всіх 8-місних моделей Defender 90 і Defender 130. А це – майже рівна підлога багажного відділення, оптимально використаний простір та легкий доступ до D-петель8. Замовити новий аксесуар власники 8-місного Defender 90 і Defender 130 зможуть у офіційного дилера Jaguar Land Rover Київ Захід на Одеській площі наприкінці 2023 року. 

У Defender 90 полегшений доступ до другого ряду сидінь: інтегрована нова ручка-петля, а пасажирське сидіння першого ряду можна швидко скласти та зсунути. Задні сидіння другого ряду із центральними підлокітниками складаються за конфігурацією 40:20:40.

В Україні Defender 130 Outbound, Defender 130 V8 і Defender 110 із пакетом оздоблення екстер’єру County2 очікуються вже у вересні 2023 року. Автомобілі доступні для замовлення в офіційного дилера Jaguar Land Rover Київ Захід на Одеській площі, вартість буде повідомлена пізніше.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

ОБЕРІТЬ СВІЙ LAND ROVER З НАЯВНОГО СКЛАДУ АВТОМОБІЛІВ ТА ОТРИМАЙТЕ ПЕРСОНАЛЬНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ.

НАЯВНІ АВТОМОБІЛІ: LAND ROVER

ЗАПИС НА ТЕСТ-ДРАЙВ

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

Офіційний дилер Jaguar Land Rover Київ Захід
Київ, Кільцева дорога, 1-А, Т: 044 591 00 00 

Читайте нас у соціальних мережах 
Telegram: https://t.me/jlrkyivwest 
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jlrkyivwest
Facebook: https://www.facebook.com/jlrkyivwest
Instagram: https://www.instagram.com/jlrkyivwest

***
1 Із 22-дюймовими колесами
2 Для Defender 90 пакет оздоблення екстер’єру County доступний лише на ринку Китаю
3 Об'єм рідини
4 Недоступно для оздоблення у кольорі Fuji White
5 8,200 фунтів в NAS
6 Apple CarPlay є торговельною маркою Apple Inc. Можуть застосовуватися умови Apple Inc для кінцевих користувачів. Android Auto є торговельною маркою Google LLC. Послуги, що пропонує Apple CarPlay та Android Auto залежать від доступності функцій на окремих ринках
7 Вбудовані функції автомобіля варто використовувати лише тоді, коли це безпечно. Водії повинні переконатися, що постійно контролюють транспортний засіб
8 Спеціальні петлі на краях багажного відділення, до яких можна закріпити різні аксесуари для фіксації багажу

Про Land Rover
З 1948 року Land Rover виробляє оригінальні позашляховики 4x4. Весь модельний ряд демонструє надзвичайно широкі можливості. Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar та Range Rover Evoque – кожна з моделей є визначальною для світових секторів позашляховиків, адже 80% модельного ряду експортується до більше ніж 100 країн.