Продажи и сервис +380 67 214 57 51
20.04.2024 EUR / UAH =
LAND ROVER Киев Запад

DEFENDER ПРЕЗЕНТУЄ ЛІМІТОВАНУ СЕРІЮ 75 LIMITED EDITION

DEFENDER ПРЕЗЕНТУЄ ЛІМІТОВАНУ СЕРІЮ 75 LIMITED EDITION

•    Унікальне доповнення: Defender відзначає 75-річчя Land Rover та презентує лімітовану серію позашляховика 75 Limited Edition

•    Традиції як ексклюзив: автомобіль доступний у варіантах кузова 90 та 110, з унікальним оформленням екстер’єру та інтер’єру – оздоблення фарбою Grasmere Green та особлива графіка «75 років»

•    Інноваційність: позашляховик оснащений 3D камерою кругового огляду, матричними світлодіодними фарами та системою розпізнавання поверхні з індивідуальними налаштуваннями (Configurable Terrain Response) 

•    Електрична продуктивність: Defender доступний як плагін-гібрид P400e, а також із бензиновим P400 і дизельним D300 двигунами Ingenium із технологією м'якого гібрида

•    Замовлення в Україні: новий Defender 75 Limited Edition доступний для замовлення в офіційного дилера Jaguar Land Rover Київ Захід на Одеській площі, вартість уточнюйте у консультантів

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Land Rover відзначає річницю: 75 років із презентації першої серії автомобілів у автосалоні в Амстердамі у 1948 році. Натхненний цією подією, Land Rover презентує нову 75-ту лімітовану серію автомобілів Defender 75 Limited Edition.

Нова серія авто доступна у варіантах кузова 90 та 110, з особливим оформленням екстер’єру. Унікальні деталі пофарбовані культовою фарбою Grasmere Green, їх доповнюють колісні диски та внутрішнє оздоблення. 

Новий ексклюзивний колір Grasmere Green робить автомобіль миттєво впізнаваним, він створений виключно для цієї лімітованої серії. 20-дюймові легкосплавні диски також оздоблені Grasmere Green, як і відповідні центральні ковпаки. Акцентом лімітованої серії Defender є унікальна графіка «75 років», а також бампер Ceres Silver і тоноване скло.

Міцний і універсальний інтер’єр Defender отримав аналогічне оздоблення: поперечна балка автомобіля має покриття Grasmere Green Powder Coat і лазерне гравіювання деталей на торцевих кришках поперечної балки. Сидіння авто виконані у кольорі Resist Ebony, а важіль перемикання передач на центральній консолі виготовлений із найміцнішого матеріалу Robustec – створеного спеціально для Defender.

Стюарт Фріт, головний інженер щодо строків експлуатації Defender, сказав: «Як тільки Defender з’явився, клієнти з різних куточків світу закохалися у нього. Попит залишається надзвичайно високим і сьогодні. Нова лімітована серія своїм кольором і деталями не лише уособлює дух минулих 75 років, а й поєднує його з інноваційними технологіями: потужністю гібрида, системою розпізнавання поверхні з індивідуальними налаштуваннями (Configurable Terrain Response), оновленням програмного забезпечення онлайн та неперевершеними можливостями руху бездоріжжям».

Лімітована серія автомобілів за основу має високоякісні характеристики версії Defender HSE,  із комплексним стандартним обладнанням. Інноваційна технологія охоплює: 3D-камеру кругового огляду, систему розпізнавання поверхні з індивідуальними налаштуваннями (Configurable Terrain Response), аудіосистему Meridian, матричне світлодіодне переднє освітлення, 11.4-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи Pivi Pro, проекційний дисплей та бездротовий зарядний пристрій.

Усі автомобілі 75 Limited Edition оснащені розсувним панорамним дахом або складним дахом із тканини. Сидіння водія та пасажирів мають 14 налаштувань, функції підігріву та пам’яті.  Кермо також із функцією підігріву, є і тризонний клімат-контроль. Буксирувальний пристрій із електроприводом і всесезонні шини можна додати як опції, для покращення можливостей.

Defender 75 Limited Edition доступний із потужними та ефективними силовими агрегатами на вибір: плагін-гібрид P400e (PHEV) у кузові 110, а також бензиновий і дизельний варіант P400 та D300 Ingenium. Технологія м'якого гібрида (MHEV) лежить в основі двигунів Land Rover. Вона забезпечує постійну реакцію та економічне споживання пального шляхом використання енергії, що зазвичай втрачається під час уповільнення та гальмування.

Нова лімітована серія позашляховика є унікальною, а Defender цієї серії – колекційним. Разом з ним, Land Rover також презентує нову брендовану колекцію, створену у стилі життя із Defender.
Нова брендована колекція доповнює гаму Grasmere Green, представляючи низку особливих товарів*. Уваги заслуговує мінімалістичний унікальний годинник із двома ремінцями, а також функціональний рюкзак та одяг із графікою «75 років».

Defender отримав понад 50 світових нагород, зокрема: «Автомобіль року» за версією Top Gear 2020, «Кращий позашляховик року» за версією MotorTrend 2021 та «Найкращий позашляховик 2020» за версією Autocar. Європейська програма оцінки безпеки автомобілів (Euro NCAP) відзначила Defender п’ятизірковим рейтингом із безпеки. 

Компанія Land Rover народилася під час презентації свого першого автомобіля. Сьогодні ж родина розкішних і потужних позашляховиків втілює дух інновацій, що характеризує Land Rover вже більше семи десятиліть. Defender, Discovery та Range Rover забезпечують неперевершені можливості руху, універсальність і розкіш – ідеальну основу для наступних 75 років успіху.

Новий Defender 75 Limited Edition доступний для замовлення в офіційного дилера Jaguar Land Rover Київ Захід на Одеській площі. 

Київ, Кільцева дорога, 1-А, Т: 044 591 00 00 

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ


* Інформація щодо замовлення товарів із нової брендованої колекції потребує уточнення в офіційного дилера Jaguar Land Rover Київ Захід.