Продажи и сервис 380 67 214 57 51
28.03.2024 EUR / UAH =
LAND ROVER Киев Запад

Усовершенствованные версии RANGE ROVER

ВДОСКОНАЛЕНІ ВЕРСІЇ RANGE ROVER ТА ЕКСКЛЮЗИВНІСТЬ ВІД ВІДДІЛУ SV BESPOKE

•    Нова послуга від відділу SV Bespoke: перед введенням в експлуатацію моделей Autobiography і SV, власники обиратимуть комбінації із кольорів та оздоблення 

•    Різні комбінації: доступно до 391 кольору матеріалів на вибір, понад 230 фарб від SV Bespoke та послуга SV Bespoke Match to Sample для відтворення будь-якого кольору екстер’єру 

•    Збільшений запас ходу: нові плагін-гібридні позашляховики у 550 к.с. і 460 к.с. із запасом ходу на електротязі до 121 км, викиди CO2 – 16 г/км 2

•    Бензиновий двигун V8: доступний для Range Rover SV, потужністю 615 к.с., вперше із технологією м'якого гібрида

•    Удосконалені системи: електрична система керування креном Dynamic Response Pro3 покращена, а система розпізнавання поверхонь Terrain Response® тепер із адаптивним круїз-контролем для руху бездоріжжям і новою технологією Country Road Assist 

•    Доступний для замовлення: в Україні вдосконалені та персоналізовані моделі Autobiography і SV можна замовити вже зараз в офіційного дилера Jaguar Land Rover Київ Захід, вартість буде повідомлена пізніше

Range Rover встановлює нові стандарти сучасної розкоші: відділ SV Bespoke запроваджує послугу з персоналізації авто. А це – можливість створити дійсно індивідуальний позашляховик. 

Послуга доступна для моделей Autobiography і SV. Низка оновлень всього модельного ряду підтверджує статус Range Rover як найбажанішого у світі розкішного SUV. Позашляховик вже більше 50 років є прикладом поєднання безтурботного комфорту і нестримної здатності долати перешкоди на шляху.

Серед оновлень Range Rover інформаційно-розважальна система Pivi Pro1 останнього покоління та ще потужніші нові плагін-гібриди. Range Rover SV доступний як плагін-гібрид – вперше для моделі з довгою колісною базою. Флагманський двигун V8 оснащений технологією м’якого гібрида, що підвищує його ефективність. Ексклюзивний Range Rover SV також отримав новий двигун потужністю 615 к.с. для ще більшої продуктивності.

«Range Rover – синонім ексклюзивності та розкоші. Відтепер, за допомогою нової послуги з персоналізації авто від команди SV Bespoke, найвибагливіші клієнти стануть творцями свого справді унікального автомобіля, — сказала Джеральдіна Інгам, генеральний директор Range Rover. — Майбутні власники самостійно, із допомогою команди дизайнерів, обиратимуть бажане оздоблення. Range Rover забезпечує поєднаний із неперевершеною вишуканістю та можливостями персоналізований досвід – це  і є сучасна розкіш».

SV BESPOKE
В Україні скористатися послугою з персоналізації авто від відділу SV Bespoke можна в офіційного дилера Ягуар Ленд Ровер Київ Захід на Одеській площі.

Відділ SV Bespoke забезпечує власникам доступ до різних матеріалів інтер’єру та екстер’єру. Комплексний процес створення персоналізованого Range Rover відбувається у 7 етапів. Враховуються побажання власників щодо кольорів, тем, ексклюзивних параметрів SV, матеріалів, шпонів, оздоблення та налаштувань. Кожен готовий позашляховик стає таким же унікальним, як і, власне, його творець-замовник. Опціонально доступні готові комбінації для дизайну – щоб допомогти втілити мрії у реальність.

Для оздоблення салону доступно до 391 кольору матеріалів на вибір. Палітра фарб від SV Bespoke – це понад 230 кольорів у сатиновому та глянцевому виконанні. За допомогою послуги лакофарбового покриття SV Bespoke – Match to Sample – можна відтворити будь-який колір оздоблення екстер’єру. 

Рівень майстерності експертів SV Bespoke визначається увагою до деталей. Наприклад, напис на капоті та дверях багажного відділення Range Rover доступний в різних варіантах оздоблення дорогоцінними металами, зокрема 24-каратним золотом.

СИЛОВИЙ АГРЕГАТ НА ВИБІР
Лінійка двигунів Range Rover доповнена: плагін-гібридні двигуни отримали новий електродвигун потужністю 160 кВт. У поєднанні з 3-літровим 6-циліндровим бензиновим двигуном Ingenium, P550e має потужність 550 к.с., а P460e – 460 к.с.. Замість 510 і 440 к.с., як раніше.

Удосконалена технологія забезпечує швидше прискорення в режимі EV: від 0 до 100 км/год на електротязі автомобіль прискорюється на 5 с швидше, ніж раніше. Використовуючи обидва джерела живлення, P550e прискорюється від 0 до 100 км/год за 5 с.

Плагін-гібридні двигуни доступні із 6-циліндровими м’якими гібридними бензиновими та дизельними двигунами Ingenium. Рівень викидів CO2 становить 16 г/км. Із запасом ходу на електротязі до 121 км, замість 113 км, очікуваний реальний радіус дії – до 94 км2.

Range Rover SV доступний як плагін-гібрид – вперше для моделі з довгою колісною базою. Власники зможуть обрати 4-місний кузов із довгою колісною базою в поєднанні з пакетом опцій SV Signature Suite – це вершина розкоші Range Rover.

Двигун V8 вперше дебютує із технологією м'якого гібрида (MHEV), для підвищеної ефективності. Під час уповільнення та гальмування авто енергія накопичується, а потім перерозподіляється під час прискорення – і реакція авто покращується також. Враховуючи більш плавну роботу у режимі старт-стоп, це забезпечує менші викиди CO2.

Бензиновий двигун V8 із технологією м'якого гібрида (MHEV) та подвійним турбонаддувом доступний для Range Rover SV. Він видає 615 к.с. і 750 Нм крутного моменту – це забезпечує плавну та потужну роботу авто.

ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ
Розкішний інтер’єр Range Rover поєднує зручне підключення, зрозумілі технології та інформаційно-розважальну систему Pivi Pro1 останнього покоління. Через інтуїтивно зрозумілий інтерфейс власники можуть керувати головними функціями авто за допомогою елегантного 13,1-дюймового сенсорного екрана з левітуючим склом4.

Нові бічні панелі з простими пересувними регуляторами гучності та клімат-контролю забезпечують миттєве керування основними функціями. Незалежно від того, який екран меню відображається, приблизно 80 % завдань можна виконувати двома кліками головного екрана. Позитивний сенсорний фідбек під час взаємодії з екраном забезпечує додатковий рівень тактильності.

Вбудована система голосового керування Land Rover допомагає власнику змінювати налаштування у салоні, не відводячи при цьому погляд від дороги. Завдяки оновленню ПЗ онлайн, автомобіль та його функції з часом покращуватимуться.

Нова технологія Country Road Assist вперше доступна у Range Rover. Вона покращить комфорт пасажирів і зменшить зусилля водія під час використання адаптивного круїз-контролю. Інтелектуальна система, використовуючи навігаційні дані, автоматично регулюватиме швидкість авто. Враховуючи повороти попереду та зміни обмеження швидкості, вона прискорить або сповільнить автомобіль відповідно до ситуації на дорозі.

Система керування креном Dynamic Response Pro3, що дебютувала у Range Rover, допоможе водію залишатися спокійним за будь-яких умов. Потужна електрична технологія контролю крену зменшує нахил кузова під час поворотів. А це – більш спокійне та захоплююче водіння за допомогою приводів, що здатні передавати крутний момент до 1400 Нм на кожну вісь.

Range Rover отримав адаптивний круїз-контроль для руху бездоріжжям. Функція вдосконаленої системи розпізнавання поверхонь Terrain Response 2® допоможе орієнтуватися у складній місцевості, постійно рухаючись відповідно до умов ґрунту. Власники можуть обрати одне з чотирьох налаштувань комфорту – система самостійно регулюватиме швидкість автомобіля. Це дозволить власнику зосередитися виключно на керуванні під час руху складною місцевістю.

В Україні скористатися послугою з персоналізації авто від відділу SV Bespoke та замовити вдосконалені моделі Autobiography і SV можна вже зараз в дилерському центрі Jaguar Land Rover Київ Захід. Вартість буде повідомлена пізніше.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

ОБЕРІТЬ СВІЙ LAND ROVER З НАЯВНОГО СКЛАДУ АВТОМОБІЛІВ ТА ОТРИМАЙТЕ ПЕРСОНАЛЬНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ.

НАЯВНІ АВТОМОБІЛІ: LAND ROVER

ЗАПИС НА ТЕСТ-ДРАЙВ

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

Офіційний дилер Jaguar Land Rover Київ Захід
Київ, Кільцева дорога, 1-А, Т: 044 591 00 00 

Читайте нас у соціальних мережах 
Telegram: https://t.me/jlrkyivwest 
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jlrkyivwest
Facebook: https://www.facebook.com/jlrkyivwest
Instagram: https://www.instagram.com/jlrkyivwest

*****

1 Функції, опції та їх доступність залежать від ринку. Їх наявність та умови використання на конкретному ринку варто уточнювати у офіціного дилера. Окремі функції вимагають наявності відповідної SIM-карти та контракту щодо передачі даних, а також подальшої підписки. Мобільний зв’язок у всіх місцях не гарантований.
2 Наведені дані є результатом офіційного тестування виробника відповідно до законодавства ЄС WLTP, із авто з повністю зарядженим акумулятором. Лише для порівняння. Реальні дані можуть відрізнятися. Показники CO2, економії пального, споживання енергії та запасу ходу можуть відрізнятися залежно від стилю керування, умов довкілля, навантаження, встановлених коліс та аксесуарів, фактичного маршруту та стану акумулятора. Наведені цифри стосуються європейських ринків ЄС6. Показники запасу ходу для інших ринків опубліковані на сайті www.landrover.com. Усі показники викидів, запасу ходу тощо лише для електромобілів для ЄС згідно з WLTP (TEL).
3 Dynamic Response Pro – стандарт для силових агрегатів P530 і P550e. Опціонально доступно для D250, D300 і D350, P360, P400 і P460e. Завжди доповнюється електронним активним диференціалом із розподілом крутного моменту шляхом гальмування.
4 Вбудовані функції автомобіля варто використовувати лише тоді, коли це безпечно. Водії повинні переконатися, що постійно контролюють транспортний засіб. 

Про Land Rover
З 1948 року Land Rover виробляє оригінальні позашляховики 4x4. Весь модельний ряд демонструє надзвичайно широкі можливості. Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar та Range Rover Evoque – кожна з моделей є визначальною для світових секторів позашляховиків, адже 80% модельного ряду експортується до більше ніж 100 країн.